Back to top

El Ploms Salle Reus celebra el 6è Gran Entrenament

El Ploms Salle Reus ha organitzat la sisena edició del Gran Entrenament, una trobada dels esportistes de les diverses escoles de bàsquet de la ciutat. El Pavelló Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms ha estat escenari d'un entrenament simultani de fins a 100 nens i nenes. Tot amb l'objectiu d'aprendre i passar-s'ho bé.
El Ploms Salle Reus celebra el 6è Gran Entrenament

Fins a un centenar de nens i nenes de les categories pre benjamí, benjamí i aleví s'han aplegat al Pavelló Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms per participar al Gran Entrenament que ha organitzat el Ploms Salle Reus. Tots ells formen part de les diverses escoles de bàsquet que hi ha a la capital del Baix Camp, tots un apassionats del bàsquet.

La trobada té com a objectiu fomentar la coneixença dels nens i nenes de les diverses escoles i alhora gaudir del bàsquet tot aprenent i millorant la tècnica.

D'aquesta manera, en grups de pocs participants els esportistes han anat passant per diferents espais per aprendre tot tipus d'activitats diferents. I un cop acabats els exercicis, moment d'estirar braços i cames, fer la foto pel rècord i cridar ben fort quin és el millor esport.