Pluja de gols abans de visitar el líder

Victòria contundent a casa del Reus Deportiu Miró contra el Club Patí Taradell. Els roig-i-negres han encaixat un 10 a 2, resultat que els permet passar pàgina després de la derrota contra el Lleida Llista i generar bones sensacions de cara a l'enfrontament amb el Barça

Era important pel Reus Deportiu Miró vèncer amb solvència el CP Taradell i superar la primera derrota contra el Lleida Llista de dimecres. I així ha estat. El Reus ha anotat una victòria contundent de 10-2 aquest diumenge al Palau d'Esports.

Una canonada de Raul Marín ha obert la llauna dels gols al Palau i tan sols 2 minuts després, el killer hi ha tornat: aquesta vegada aprofitant un ràpid contraatac dels roig-i-negres. Pablo del Río ha anotat el tercer a l'electrònic, enviant la bola al fons de la xarxa després d'una assistència de Nájera.

Els visitants han començat el partit tancats al darrere com ja havia previst el tècnic reusenc, però un Reus Deportiu Miró encertat a la porteria rival l'ha tret ràpidament de la zona de confort. L'oportunitat de gol taradellenca ha arribat des de la pena màxima, quan del Río ha vist la blava; els de Taradell, però, no han aprofitat ni la falta directa ni els 2 minuts de superioritat.

Infal·lible en la bola aturada

Qui sí que ha aprofitat la bola aturada ha estat Àlex Rodríguez, que ha encetat el seu recital de gols des del punt de penal a 2 minuts d'acabar la primera part del partit. També ha encaixat el setè i el vuitè gol reusencs des d'aquesta línia i pòquer de gols pel de Sant Hipòlit.

àlex Rodríguez des del punt de penal

A la represa, exhibició familiar dels germans Rodríguez. El dorsal 27 reusenc ha marcat el cinquè i només un minut més tard, el seu germà Dani, també amb el 27 a la samarreta, ha estrenat el marcador de la banqueta blanc-i-blava.

L'encert a porteria ha prosseguit ja al minut següent: Pablo del Río ha sorprès el porter taradellenc, encaixant un gol per l'esquerra de Dalmau. A la plantilla visitant, Xavier Fernández no ha pogut aturar el xut de Marçal, que ha aprofitat la desena falta dels roig-i-negres per marcar el seu segon i últim gol. Els més joves del conjunt local també han brillat aquest diumenge al temple reusenc: Nájera ha anotat el novè i Pablo del Río ha sentenciat el partit amb el seu hat-trick particular.

Deures fets per visitar el líder

En definitiva, pluja de gols necessària per a la moral dels homes de Jordi García, que el diumenge que ve afronten un dels desafiaments més exigents de la competició: partit contra el líder provisional al Palau Blaugrana.