Pluja de gols roig-i-negra

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira està sense aturador. Aquest cap de setmana ha guanyat per un contundent 12 a 5 al Girona Club Hoquei. Els homes d'Enrico Mariotti han sortit a per totes des de l'inici del partit i en els tres primers minuts han marcat tres gols. Els reusencs són segons amb 23 punts, 7 menys que el Barça, el líder.

El Reus Deportiu La Fira ha mostrat, un cop més, la seva versió més demolidora. En els tres primers minuts, tres dianes de Marc Torra, Àlex Rodríguez i Albert Casanovas han servit per encarrilar el partit davant del Girona. El conjunt visitant s'ha vist completament superat pels reusencs.

Marc Torra ha tornat a anotar en dues ocasions i Raül Marín ha fet el mateix. Manel Garcia ha estat l'encarregat de maquillar el resultat per part del Girona. A la represa, el Reus ha volgut més. En 10 minuts s'han pogut veure 6 gols. Joan Salvat ha fet el 8-1. Raül Pelícano n'ha fet dos i Àlex Rodríguez entre mig un altre. És a dir, 9 a 3.

Al tram final del partit el ritme s'ha frenat encara que poc a poc han arribat més gols. Joan Salvat i Matías Platero han ampliat distàncies posant l'11 a 3 al marcador i Raül Pelícano, el golejador del Girona, ha afegit dos gols més al seu compte particular. Raül Marín ha estat l'encarregat de posar el darrer i definitiu gol de la nit. 12 a 5.

Cinquena victòria consecutiva del Reus Deportiu La Fira en l'OK Lliga. El proper partit dels roig-i-negres serà dissabte que ve contra l'Sporting Club de Portugal.