Back to top

Podem repta al PSC i ERC a què anunciïn amb qui pactaran

Pilar Flamenco ha presentat aquest dilluns els cinc noms que l'acompanyaran al capdavant de la llista de la formació morada per les municipals del 26M.
Els cinc primers integrants de la llista d'En Comú Podem Reus

En Comú Podem es presenta a les eleccions municipals del mes de maig amb la intenció de revalidar els 8.000 vots aconseguits a Reus durant les darreres eleccions generals, l'any 2016. Embravits perquè els comicis a l'Ajuntament tenen lloc només un mes després de les eleccions del 28 d'abril, interpel·len a Esquerra i PSC perquè anunciïn amb qui tenen la intenció de pactar el 27 de maig. 

Pilar Flamenco és taxativa: "els nostres votants saben amb qui volem pactar, amb les forces autèntiques d'esquerres de la ciutat", i afegeix, "però els ciutadans tenen el dret de saber amb qui vol pactar l'esquerra. El PSC pactarà amb Ciutadans? I Esquerra? Tornarà a donar suport a Convergència?". Per Flamenco és cabdal que els votants d'esquerres sàpiguen les intencions de les formacions a les quals donen suport. 

Els cinc primers de la llista

Flamenco ha fet aquestes declaracions en l'acte de presentació dels cinc primers integrants de la llista per les municipals. Una llista on no hi haurà els membres d'una facció d'En Comú Podem Reus, que van baixar-se del vaixell ara fa unes setmanes. Podem assegura que aquest gest no afectarà els resultats i considera que "tothom ha d'estar on se senti a gust". 

Amb Pilar Flamenco, ocuparan els primers llocs de la llista Ricardo Redondo, Nazaret Troya, Gerardo Sisó i Encarna Quirós.