Back to top

El poder de les dones que preparen triatlons

El Club Triatló Cambrils compta amb un grup de noies que s'han agrupat per entrenar les diferents disciplines del triatló. En són una dotzena i surten a córrer, van a nedar i amb bicicleta. Practicar un esport individual de forma col•lectiva els hi permet una dosi extra de motivació.
Noies triatló Cambrils

Un grup de noies del Club Triatló Cambrils s'han agrupat per preparar-se aquest tipus de proves. Es troben  diversos dies a la setmana per practicar els tres esports que conformen el triatló: natació, córrer i bicicleta. Aquesta temporada són unes dotze noies i cadascuna prepara una modalitat diferent de triatló. "En grup és molt motivant perquè si tu no pots un dia, l'altra t'enganxa. En grup per mi és la clau", ha explicat una de les esportistes, Beth Vilanova. "Ni que els triatlons i els duatlons siguin un esport individual, el fet d'entrenar en equip t'ajuda a millorar", ha afegit una altra de les corredores, Patrícia Perpinyà.

"El fet poder fer triatló et permet fer després només curses de bici o només curses de córrer", ha apuntat Isabel Gómez que també competeix en aquests tipus de curses. S'organitzen segons l'horari laboral de les noies del grup, però surten a entrenar gairebé cada dia i els dissabtes acostumen a sortir a fer rutes en bicicleta.