Back to top

Polèmica per una manifestació de l'ANC a Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat el seu malestar amb l’autorització de la Generalitat de Catalunya per la manifestació d’aquest dissabte a les 19h al passeig Jaume I.
Manifestació de l'ANC a Salou

Segons es confirma en una missiva, a través de la Direcció General d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, s'ha donat llum verda al desenvolupament d’aquest acte en ple centre turístic del municipi. Davant d’aquest fet, el batlle ha mostrat la seva contrarietat, afirmant que “l’emplaçament triat per l’ANC i autoritzat pel Departament d’Interior de la Generalitat considerem que no és el més idoni essent una de les zones més concorregudes de Salou en plena temporada alta turística del municipi”.

Granados ha declarat també que lamenta que no s’hagi respectat l’autonomia municipal, ni l’informe emès per la Policia Local, desaconsellant aquest recorregut. “Hem fet moltes reunions i gestions per mirar de reconduir l’emplaçament d’aquesta manifestació", apuntava, "No per prohibir-la, com a dret fonamental que és i recollit en la Constitució Espanyola, però sí per donar-li un nou indret conforme a la proposta tècnica de la Policia Local”.

A més, afegia, “totes les associacions i entitats econòmiques i empresarials del municipi i de la demarcació ens han instat a que no s’utilitzin aquests espais per a fer política”. Segons el batlle, "tant la FEHT; com l’Associació d’Apartaments Turístics;  l’Associació Hotelera Salou, Cambrils, La Pineda; l’Associació de Càmpings de les comarques de Tarragona; l’Associació de Comerciants 365 dies Salou Vila Comercial i l’Associació d’Agències de Viatges receptives de la Costa Daurada han manifestat la seva contrarietat per l’espai autoritzat per a la manifestació d’aquest dissabte al municipi".

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades