Back to top

Pols de colors a Cambrils

Cambrils ha celebrat aquest diumenge la tercera edició del Festival Holi. Un acte que a la vila marítima serveix com a preludi de la Nit d'Artistes que es fa a finals del mes d'agost però que, enguany, es va haver d'ajornar perquè estava programada per l'endemà del dia que hi va haver els atemptats terroristes a Cambrils. La cita, ha atret sobretot als més joves de la família.
festa holi

Quan passaven uns minuts de les 12 del migdia a la vora del mar del passeig de les Palmeres de Cambrils ja estava tot preparat per començar el Festival Holi. Joves vestits de blanc i amb les bosses de pols preparades han esperat el crit dels organitzadors per començar la guerra dels colors. La iniciativa la impulsa des de fa 3 anys la Nit d'Artistes de Cambrils amb l'objectiu d'arribar als més petits de la casa.

La Festa Holi s'hauria d'haver celebrat el passat divendres 18 d'agost, la proximitat en el temps dels atemptats terroristes de Cambrils van obligar als organitzadors a canviar la data i l'hora. Això ha fet que es concentrés menys gent de l'habitual, però no ha impedit que els pressents gaudissin de valent.

La celebració d'aquesta iniciativa es basa en una antiga festa hindú que serveix per celebrar l'arribada de la primavera. Enguany, La Nit d'Artistes de Cambrils ha volgut complementar la vetllada amb danses de l'Índida i menjar típic d'aquest país.