Back to top

Polseres solidàries contra el càncer de mama

La Diputació de Tarragona ha adquirit 1.200 polseres solidàries per donar suport i col·laborar amb el Projecte Emma de recerca contra el càncer de mama

La Diputació de Tarragona ha adquirit 1.200 polseres solidàries per donar suport i col·laborar amb el Projecte Emma de recerca contra el càncer de mama i les hi ha distribuït entre els seus treballadors.

La investigació va a càrrec del Grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre, de l'Institut Català de la Salut.

Polseres solidàries

Els braçalets estan fets amb una cinta de roba amb una granadura a l'extrem, i duen el lema 'L'Ebre investiga el càncer de mama' i el flamenc rosa que dóna imatge al Projecte Emma per a la recerca en càncer de mama.

Les polseres han estat muntades per l'empresa Homatic del polígon industrial Baix Ebre, des d'on les distribueix a diferents punts de venda del Montsià, la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre, així com a empreses i institucions d'altres indrets que hi estiguin interessades al preu d'1 € cadascuna. 

Paraules clau:

Notícies relacionades