Back to top

El pop, un clàssic de la gastronomia de Mont-roig del Camp

Des del passat 2 de juny, els restaurants de Mont-roig i Miami Platja es troben immersos en les dotzenes Jornades Gastronòmiques del Pop. Una iniciativa que ja s'ha convertit en un referent gastronòmic del municipi i que cada any acull milers de visitants.
Una de les tapes de les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp

Per dotzè any consecutiu, les Jornades Gastronòmiques del Pop tornen a Mont-roig del Camp. Un esdeveniment que va donar el tret de sortida el passat diumenge 2 de juny amb la tradicional diada popular, on els 8 restaurants participants van oferir les seves propostes gastronòmiques. En total es van servir més de 4.000 degustacions en menys d'una hora. Uns bons resultats que des del consistori també preveuen obtenir al llarg de les Jornades, sigui en format tapa, plat o menú.

Una iniciativa que els restaurants del municipi veuen amb bons ulls. Sobretot el format tapa, amb el qual els clients s'animen i tasten la resta de plats amb el pop com a protagonista, tal com assegura l'encarregat del restaurant Limonero de Miami Platja, Raúl Fernández. 

Les Jornades Gastronòmiques del Pop, que són les primeres que es va celebrar a Mont-roig del Camp, finalitzaran el pròxim diumenge 16 de juny.


DIES VIP