Back to top

Port Aventura obre les portes d'una temporada excepcional

La reobertura del parc ha estat marcada per les mesures de seguretat i un aforament del 30%
Port Aventura reobre les portes d'una temporada excepcional

Port Aventura obre les portes amb més prudència que mai: un aforament del 30% i diverses mesures per garantir la seguretat són els protagonistes del dia. Poques cues a les atraccions i moltes mascaretes són la imatge de la primera jornada del parc d'atraccions situat a Vila-seca, després de quatre mesos tancat.

S'ha instal·lat un control de temperatura a l'accés del parc

La reobertura de Port Aventura es veu marcada per les mesures sanitàries establertes per les autoritats. A partir d'ara i durant aquesta temporada serà obligatori l'ús de la mascareta en les instal·lacions i l'aplicació de gel hidroalcohòlic abans de pujar a qualsevol atracció.

Cua del control de temperatura a l'accés del parc
Cua del control de temperatura a l'accés del parc

Altres mesures per fer front a la pandèmia són el control de temperatura que es fa a l'accés del parc i la creació de l'equip Covid-19, que respon els dubtes dels visitants. A més, s'han incorporat cartells que indiquen les mesures sanitàries i recorden l'obligatorietat de l'ús de la mascareta i el gel.

De la primera jornada d'obertura, en destaquen els visitants nacionals i, especialment, els d'origen francès, tal com preveia el parc. La posada en marxa de Port Aventura ha cridat l'atenció dels clients més impacients i ha deixat imatges insòlites com vagons del Dragon Khan a mig omplir per respectar les distàncies de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades