Back to top

PortAventura enceta temporada amb un increment del 30% de públic estatal en relació el 2019

La reobertura s'ha fet amb un aforament limitat al 30%, amb la reincorporació del 90% de la plantilla, i amb 4 dels 6 hotels operatius.

PortAventura World encara la temporada amb bones perspectives. Amb la caiguda de l'estat d'alarma les reserves han augmentat considerablement, i quan finalitzi el primer cap de setmana d'obertura s'hauran comptabilitzat entre 5 mil i 8 mil visitants. Els responsables del parc estan convençuts que cap a l'estiu l'aforament ja podrà ser del 100%, i creuen que cap a la tardor, per Halloween, assoliran xifres similars a les d'abans de la pandèmia. De moment, han arrencat amb el 90% de treballadors, i creuen que la resta s'anirà incorporant progressivament, en les properes setmanes. Aquest dissabte també han obert les portes 4 dels 6 hotels del complex i el parc temàtic Ferrari Land.

Pel que fa als espectacles de PortAventura, de moment es poden veure el de les Aus del Paradís i el Bank Bank West, a més de l'animació pels vials del parc. A partir del 29 de maig, comencen els espectacles del Gran Teatre de la Xina

Reforç de les mesures anticovid

Per convertir el parc en un espai segur en temps de pandèmia hi han invertit 5 milions d'euros. Han reforçat l'equip de seguretat i han intensificat les tasques de neteja i desinfecció de les atraccions.

al furios bacus en pandèmia, PortAventura

Novetats d'aquesta nova temporada

Les novetats d'enguany han suposat una inversió de 20 milions d'euros, i s'han destinat a l'ampliació de l'hotel Colorado Creek, amb 141 habitacions més i piscina, a la incorporació de nous personatges, com l'Shrek, el Big Bird o l'Oscar the Grouch, i el projecte "The Beat Challenge", relacionat amb LaLiga i el món del futbol. Es tracta d'un joc virtual i d'un restaurant tematitzat en aquest esport, que es troba a l'entrada del parc. 

L'obertura de PortAventura World ha generat força expectativa tant entre els visitants com entre la premsa.

La reobertura del Caribe Aquatic Parc i de l'hotel Caribe es preveu pel 23 de juny

periodistes i director general de portaventura

 

Paraules clau:

Notícies relacionades