Porteria a zero per inaugurar la Lliga Catalana

El Reus Deportiu s'imposa amb comoditat al Club Patí Voltregà en el primer partit oficial dels roig-i-negres aquesta temporada. Salvat, Carballeira i Marc Julià, artífexs dels gols que han inaugurat aquesta Lliga Catalana al Palau d’Esports. Càndid Ballart ha fet la resta deixant un resultat de 4 a 0 a l’electrònic.
Joan Salvat i César Carballeira celebrant un dels gols de l'encontre

FOTOGRAFIA : Reus Deportiu

La primera meitat ha començat sense un clar domini per part dels dos equips. El Reus ha gaudit d'alguna que altra jugada amb Marc Julià com a màxim referent atacant. Un pal ha impedit però que el nou fitxatge estrenés el marcador.

Al minut 8 de partit, una recuperació en zona perillosa d'Àlex Rodríguez ha cedit la bola a Julià, que sol davant el porter, ha tornat a enviar-la al pal. Tres minuts després ha arribat el primer gol de la nit. Molt bona triangulació que ha caigut a l'estic de Carballeira, l’ex del Liceo, des del mig del camp s'ha tret una canonada a l'estil Marín per pujar l'1 a 0 a l'electrònic. Al minut 19 Salvat, amb una mica de fortuna, ha finalitzat un contracop per fer el 2 a 0. El Voltregà ha despertat i a punt ha estat de reduir distàncies a falta de tres minuts pel xiulet final, però Candid ha deixat la porteria a zero en aquesta primera part.

Ja a la represa el Voltregà ha sortit disparat de cara a la porteria de Ballart, sense crear molt perill però amb la possessió de la pilota. L'ex del Bassano, amb dues finalitzacions que mostren el potencial tècnic d'aquest jugador, han aconseguit crear el perill ben d’hora, però aquest cop ha estat el porter del Voltregà qui ha impedit el gol. A

l 39, un gran contracop del groc-i-negres ha fet lluir l'1 del Reus per evitar que els d'Osona es fiquessin al partit. Dos minuts més tard, una falta provocada a Àlex Rodríguez ha permès a Marc Julià disposar d'una directa, que per , ha trobat el premí del gol (3-0) i el reconeixement del públic assistent al Palau.

A falta de vuit minuts pel final, el Voltregà ha perdonat una oportunitat des del punt de la directa per superar Càndid. La pilota ha sortit però per damunt del travesser. Ja a les acaballes Salvat, després d'una gran assistència de Julià ha sentenciat l'encontre amb el 4 a 0 definitiu.

Victòria del Reus Deportiu en la primera jornada de la Lliga Catalana amb una nota molt positiva: la porteria a zero, que era una de les assignatures pendents del Reus la temporada passada. El proper partit dels del Baix Camp serà el dilluns 27 a les 19.30 h davant el Sant Cugat en partit amistós.