Back to top

Es posa en marxa el nou aparcament del Velòdrom

Són una setantena de places d'aparcament gratuït. Ara es començarà a adequar l'espai del carrer de Sor LluÏsa Estivill, de 50 places més.
El nou aparcament de la zona del Velòdrom

Les 68 places de l’aparcament alternatiu habilitades a la zona del Velòdrom han entrat en servei, una vegada han finalitzat els treballs de condicionament del solar. El nou equipament s’ha obert al carrer del Ball de Diables, i amplia l’oferta d’aparcaments gratuïts de què disposa la ciutat. L’Ajuntament ha iniciat els treballs per habilitar 50 noves places al carrer de Sor Lluïsa Estivill, i avança amb les obres per posar a disposició de la ciutadania 275 places més a l’avinguda dels Països Catalans.

La nova zona d’aparcament del Velòdrom té el doble objectiu de posar noves places d’aparcament a disposició dels residents i oferir aparcaments alternatius a les persones que visiten Reus. Els treballs de condicionament del solar han consistit en l’anivellament del terreny i la construcció d’un gual d’accés a través del carrer del Ball de Diables.

Aquesta setmana, l’Ajuntament ha iniciat els treballs previs a les obres de condicionament del solar del carrer de Sor Lluïsa Estivill, per obrir 50 noves places d’aparcament alternatiu. El gruix dels treballs s’iniciaran a partir de la setmana que ve. El nou equipament ha de contribuir a millorar les opcions d’aparcament per als residents de la zona.