Back to top

Posen en marxa la Línia 34 per anar a l'Estadi durant la temporada de lliga

L'empresa municipal de transport urbà, Reus Transport, torna a posar en marxa la Línia 34, creada fa dues temporades per unir el centre de la ciutat amb l'Estadi municipal tots els dies que el CF Reus Deportiu juga a casa. Enguany la línia es posa en marxa el dissabte 25 d’agost, el primer dia que el CF Reus juga a casa.
Línia 34

La Línia 34 tornarà a funcionar a partir de dissabte, coincidint amb el partit Reus-Saragossa, el primer partit de lliga que el CF Reus juga a casa i estarà vigent tota la temporada, fins al juny de 2019. A més, la línia també estarà operativa els dies de partit que hi pugui haver entre setmana.

Com en les temporades anteriors, la Línia 34 sortirà de la plaça de les Oques i anirà fins a l'Estadi pel Camí de l'Aleixar i la carretera d'Alcolea. El servei es farà amb un autobús amb capacitat per a 90 places.

El bus de la Línia 34 tindrà una freqüència de 10 minuts: per exemple, si el partit de futbol comença a les 19 h, la línia estarà operativa a partir de les 17.10 h des de la plaça de les Oques, amb l'última sortida a les 18.50 h. Per al trajecte de tornada, el bus sortirà de l'Estadi quan acabi el partit: si siguem amb l'exemple, a les 20.54 h començaran els viatges de tornada, amb el darrer trajecte a les 21.34 h.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades