Back to top

El Pot Petit és l'èxit taquiller d'aquest cap de setmana al Fortuny

La banda infantil El Pot Petit ha actuat tres vegades aquest cap de setmana al Teatre Fortuny, i en totes elles n'ha exhaurit les entrades. El grup celebra 10 anys, una dècada d'èxits sobre els escenaris catalans que els han portat a assolir un dels Top 1 d'iTunes Espanya.
El Pot Petit celebra 10 anys sobre els escenaris

El Teatre Fortuny s'ha endinsat aquest cap de setmana dins de la música d'El Pot Petit. Ha ballat, ha cantat, i també ha exhaurit les entrades de les 3 funcions que s'hi han celebrat. La tercera d'elles va programar-se un cop esgotades en poc temps les entrades de les dues primeres.

Molt grans entre els més petits

Se saben les seves cançons, i amb l'aforament complet, els infants han gaudit amb el Pau, la Jana i la Melmelada Band, que aquest any celebren el seu 10è aniversari sobre els escenaris. El seu èxit és notori. La banda musical de l'Alt Empordà va assolir el Top 1 de descàrregues de pagament a iTunes Espanya quan va presentar el seu tercer disc -A l'aventura-, igualant i superant artistes de renom com Pablo Alborán o Vetusta Morla.

De la tendresa dels Colors de l'arc de Sant Martí al ritme de la batucada, tot hi ha tingut cabuda en el projecte musical i també pedagògic del grup infantil. La càlida rebuda dels infants i l'energia sobre l'escenari d'El Pot Petit han fet ballar i cantar al públic del Fortuny amb els seus temes més coneguts, com El Lleó Vergonyós o Els Pirates.

canalreus a telegram