Back to top

El PP pica la cresta a la Junta Electoral de Reus

El portaveu dels populars, Sebastià Domènech, denuncia que la Junta Electoral no ha respost a la seva petició de retirar els llaços grocs i les pancartes a favor dels presos dels edificis públics. Estudien portar el cas a la Junta Electoral Central.
Sebastià Domènech, portaveu del PP i candidat a l'alcaldia

"Fa uns dies vaig enviar una carta a l'alcalde Carles Pellicer on li demanava que respectés la neutralitat dels espais públics, i més encara en període electoral", explica Sebastià Domènech a Canal Reus. Afegeix que "davant el seu silenci, vam portar el cas a la Junta Electoral de Reus". 

El que bonament hagués pogut acabar amb una ressolució de l'ens competent per exigir la retirada dels símbols en defensa dels presos polítics, ha acabat amb un silenci sepulcral que ha fet pujar la mosca al nas del PP. Domènech ha enviat un requeriment a la Junta Electoral Provincial i no descarta fer-ho a la Central si no hi ha un dictàmen en els propers dies. 

Domènech afegeix que "no pot ser que en 48 hores la resta de juntes es possicionin i aquí això no passi". Es queixa que, en el cas de Reus, no s'està complint amb la llei com a la resta de poblacions catalanes.