Back to top

Prades serveix 4.500 degustacions a la Fira del Vi i el Cava

La Fira del Vi i del Cava de Prades es consolida en la seva sisena edició, incrementant el volum de degustacions servides en 500 respecte les de l'any passat, quan se'n van servir al voltant de 4.000.
Fira de Prades

El passat cap de setmana, 20 i 21 de juliol, Prades ha celebrat la VI edició de la Fira del Vi i del Cava apostant pels productes de qualitat i proximitat. La fira d’enguany ha tornat a omplir el poble d’amants del vi i del cava amb més de 4.500 degustacions servides superant les 4.000 de l’edició de l’any passat.

A la fira hi han estat presents una desena de cellers a més d’una cervesera que han estat acompanyats per més de 25 propostes gastronòmiques diferents així com parades amb productes de proximitat. Els visitants han pogut gaudir de diferents vins amb denominació d’origen Priorat, Montsant i Conca de Barberà.

Paral·lelament a la fira, en aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira. La proposta ha estat amenitzada amb música a càrrec de Gerard Marsal. 

Fira Prades