Back to top

El prebenjamí del CF Reus Deportiu bat rècords en la seva estrena

El Club de Futbol Reus Deportiu va haver d’innscriure un equip prebenjamí el passat 31 d’agost davant l’obligació de la Federació Espanyola de tenir futbol base en totes les seves categories. Un equip creat en temps rècord, i que ara també els bat dins del terreny de joc.

L’equip prebenjamí del Club de Futbol Reus Deportiu acumula un ple de victòries en els seus 12 partits disputats a la Lliga Prebenjamí de futbol 7, i és líder destacat del seu grup. 118 gols a favor i tan sols 5 en contra, números sorprenents per un equip que va ser inscrit l’últim dia, i que es va crear en dues setmanes davant la norma creada per la Federació Espanyola de Futbol que obliga a tots els equips de futbol professional a tenir futbol base en totes les categories.

Un conjunt format per alguns dels millors jugadors del Baix Camp, però amb una plantilla curta pels pocs dies que tenien els corrdinadors per captar futbolistes.

Coordinadors i tècnics coincideixen que la imbatibilitat a la lliga o els números espectaculars d’aquest equip no són importants, sinó que adquireixin el model de joc de toc del primer equip i implantat en tot el futbol base.

Tot i això, els coordinadors es queixen de la poca competitivitat dels grups creats per la federació en aquesta categoria, amb els millors quadres repartits en aquests, sense enfrontaments idrectes entre ells.