Back to top

Premi als més lectors de Cambrils

La biblioteca Josep Salceda de Cambrils ha celebrat el seu aniversari envoltada dels seus usuaris més fidels, els anomenats superlectors. Es tracta de les persones que han llegit més durant el 2018.
llibre

En León és un dels nens que més llegeix a tot Cambrils. Així se l'ha reconegut des de la Biblioteca Josep Salceda, on durant el 2018 va demanar en préstec més de 300 llibres. Des de l'equipament cultural se'l considera com un dels superlectors de l'any, juntament amb l'Ana Sánchez en la secció de joves i la Helga Kronovetter en la categoria d'adults. A l'hora d'escollir temàtica de lectura, Sánchez no té dubtes sobre quins llibres devora més ràpid: els de fantasia i aventures.

D'aquesta manera, la biblioteca reconeix els seus feligresos més fidels. Però no només això, sinó que també posen en valor la tasca de les col·laboradores del centre que s'ocupen de tallers de conversa en anglès o els clubs de lectura. A la vegada, apunten que el perfil de les persones que llegeixen més són dones adultes, tal com explica Rosa M. Fusté, directora de la biblioteca Josep Salceda.

L'entrega de premis i agraïments ha coincidit amb la celebració de l'aniversari de la biblioteca, que malgrat no comptar amb pastís, no hi ha faltat el més important: els llibres.

Notícies relacionades