Back to top

Preparades per a la Cursa de la Dona de Reus 2020

Gairebé 1800 dones faran esport a casa o en els espais permesos per les autoritats sanitàries en una edició confinada de la iniciativa.
Imatge de la 'Cursa de la Dona de Reus' de l'any 2017

Mil set-centes vuitanta-dues inscrites, aquesta és la xifra de participants, de moment, a la 8a edició de la Cursa de la Dona de Reus.

Diumenge 17 de maig

Un esdeveniment que se celebrarà aquest diumenge dia 17 de maig d'una manera ben diferent, fent esport des de casa durant 30 minuts o bé en els espais que permetin les autoritats sanitàries, però que en cap cas perdrà el seu caràcter més solidari.

L'organització ja ha repartit aquestes últimes setmanes més de 1.300 samarretes, i ho seguirà fent en els dies posteriors a la cursa en el cas de les dones que encara no s'hagin inscrit a la iniciativa i ho vulguin fer, ja que les inscripcions segueixen obertes fins aquest dissabte a les dues de la tarda.

El procediment i el pagament solidari de 10 euros s'ha de realitzar a la web de reusesport.cat i la recaptació es destinarà íntegrament al Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, conegut com l’antiga FUNCA.

Inscriu-te aquí.

Canal Reus els ha preparat durant les darreres dues setmanes amb unes càpsules explicatives i una remissió diària del programa ACTIVA'T per tal d'afrontar la cursa amb condicions.

A més, aquest mitjà els explicarà, la setmana vinent, l'èxit de la cursa i desvetllarà la xifra recaptada en aquesta vuitena edició de la 'Cursa de la Dona de Reus'. Això serà possible si comparteixen la iniciativa a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #CursaDonaReus.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades