Back to top

Presó sense fiança pels 3 agressors del taxista de Salou

La víctima segueix ingressada a la UCI però evoluciona favorablement.
Presó sense fiança pels 3 agressors del taxista de Salou

Presó provisional comunicada i sense fiança pels 3 joves que van agredir el taxista de Salou aquest cap de setmana. Els detinguts estan acusats dels delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions greus i atemptat en concurs real amb lesions. A part de la declaració dels acusats, el jutjat també ha tingut en compte la versió de diversos testimonis.

La víctima de 30 anys continua ingressada a la UCI després que un dels joves l'hagués llançat pels aires tot i que ara per ara evoluciona favorablement. Els 3 acusats el van agredir el taxista quan aquest es va negar a portar-los amb el vehicle per haver-se saltat la cua.

Un taxista de Salou ha estat ingressat a la UCI de l'Hospital Joan XXIII després que tres joves l'apallissessin aquest diumenge a la matinada.

Els tres joves haurien atacat al conductor d'un taxi situat a la Font Lluminosa de Salou, al voltant de les sis de la matinada. Segons els Mossos d'Esquadra, el taxista s'hauria negat a portar-los després que aquests s'haguessin saltat la cua i no haguessin respectat la tanda.

La víctima de 30 anys continua ingressada a la UCI després que un dels joves l'hagués llançat pels aires. Se'ls acusa d'un delicte de lesions, i a dos d'ells també d'atemptat contra l'autoritat.