Back to top

Es preveu un augment en la venda de Loteria de Nadal

Tot apunta que les vendes de la Loteria de Nadal a l'Administració número 6 de Reus seran millors que les de l'any passat. Pel que fa a les terminacions més demandades, enguany són les acabades en el número 19.
Loteria de nadal

A un mes de la rifa

A un mes vista del sorteig de la Loteria de Nadal, l'Administració número 6 de Reus ja té cues de gent esperant per comprar un número. I és que des de l'oficina de La Pastoreta creuen que aquest any serà millor que l'anterior respecte al nombre de vendes, ja que fins ara les sensacions són bones.

'Les sensacions respecte les vendes són bones'

Loteria1

Les terminacions més buscades

Les terminacions acabades en 13 ja són tot un clàssic entre la demanda dels compradors, però aquest any la més volguda és l'acabada amb 19, coincidint amb l'any en què estem.

Loteria

Participacions per associacions

Tot i això, l'oficina de La Pastoreta té molta Loteria de Nadal en forma de participacions per diferents associacions i entitats de la ciutat reusenca. Un fet que dificulta poder tenir una valoració acurada respecte a les vendes, ja que aquesta no es podrà tenir fins una setmana abans de la rifa. Caldrà doncs, esperar fins a l'última setmana per saber segur si aquest ha estat un bon any per l'Administració número 6 de reus.

 

Notícies relacionades