Back to top

Es preveuen afectacions de trànsit a diversos carrers de Reus fins el 18 de juliol

L'Ajuntament de Reus preveu diversews afectacions de trànsit fins el dia 18 de juliol que modificaran la circulació en diversos carrers de Reus.

Camí de Riudoms: a causa de la renovació de la xarxa de clavegueram, a partir de dijous dia 12, i fins el dia 18 de juliol, es tallarà el trànsit en sentit Reus entre el carrer Roger de Belfort i l’avinguda dels Països Catalans. També es prohibirà l’estacionament a ambdós costats del tram afectat.

Passeig de Misericòrdia: Del 13 al 27 de juny es prohibirà estacionar en sentit descendent entre la plaça de la Pastoreta i l’escola Teresa Miquel i Pàmies per la realització d’una rasa per canalitzar fibra òptica.

Avinguda Sant Bernat Calbó: El 17 i 18 de juny hi haurà talls puntuals i desviament de trànsit entre el carrer Costa Daurada i el carrer Evarist Fàbregas amb motiu de la construcció d’un pas de vianants elevat. Es desviarà el trànsit en sentit Santuari de Misericòrdia des del carrer Costa Daurada per l’avinguda Pere el Cerimoniós. Pel que fa al trànsit en sentit plaça del Canal, es farà pel carrer dels Velers, carrer Salvador Dalí i carrer dels Forners.