Back to top

Previsions optimistes de la patronal per al 2015

ELIZABETH LÓPEZ

La Confederació Empresarial de Tarragona ha presentat avui el seu observatori empresarial amb previsions optimistes de cara al 2015. L’endegament de projectes relacionats pel sector turístic i per obra pública promouran la creació d'uns 10 mil llocs de treball en el sector de la construcció. Una petita recuperació tenint en compte que des del 2007 s’han destruït a la demarcació prop de 54.000.

 

La Confederació Empresarial de Tarragona pronostica una millora econòmica de cara al 2015, amb una reducció de l’atur per sota del 20%. Mitjançant el seu observatori empresarial la patronal confia que aquesta percepció es traslladarà també a la societat que fins ara no ha notat aquesta recuperació però que ara començarà a veure un canvi de tendència, sobretot, en el sector turístic i industrial.  

Els indicadors més negatius segueixen estan relacionats amb el sector de la construcció però també es detecten senyals positives. L’endegament de projectes relacionats pel sector turístic i per obra pública licitada per les administracions locals. Dos factors determinants que permetran crear uns 12.000 llocs de treball aquest 2015

L’observatori empresarial també determina que la caiguda del preu petroli dinamitzarà la demanda interna i que aquesta afavorirà notablement la consolidació d’una dinàmica positiva.