Back to top

Primàries Cambrils ja és una realitat

Un centenar de persones del municipi han assistit a la presentació del que pretén ser una alternativa de cara a les pròximes eleccions municipals. I és que Primàries Catalunya vol aglutinar diversos candidats i partits que tinguin com a objectiu principal fer efectiva la República Catalana.
Primàries Cambrils ja és una realitat

El Centre de Cultura de Cambrils ha estat l'escenari escollit per presentar Primàries Cambrils. Una alternativa amb la qual es pretén aglutinar tots aquells candidats i partits que tinguin com a objectiu principal fer efectiva la República Catalana.

"Vam pensar que no podia ser que les eleccions, després de l'1 d'octubre de l'any passat i de tot el que ha passat fins ara, fossin unes eleccions en què es fes un parèntesi i ens afrontéssim a elles com si aquí no passes res", explica Antoni Castellà, portaveu nacional de Demòcrates per Catalunya. 

Un procés popular que aposta per la unitat, sobretot en aquells municipis en què la majoria independentista pot estar més compromesa. Aquest és el cas, precisament, de Cambrils. Per aquest motiu es pretén que tots aquells ciutadans independentistes, siguin del partit que siguin, deixin de banda els seus posicionaments polítics i s'uneixin per un objectiu comú.

Actualment, Primàries Catalunya ja compta amb més de 34.000 inscrits d'arreu de Catalunya amb un objectiu comú: estar compromesos amb la República Catalana.