Back to top

Primàries Reus opta pel sistema d'una volta

Ahir al vespre Primàries Reus va convocar una nova assemblea oberta d'adherits amb l'objectiu de comentar els passos fets fins a dia d'avui. A més, es va fer tria del logotip representatiu i es va presentar el reglament de Primàries
Primàries Reus opta pel sistema d'una volta

La seu d'Òmnium Cultural de Reus ha acollit una nova assemblea oberta d'adherits de Primàries Reus. La trobada ha partit de dos propòsits: la presentació del reglament i la tria del nou logotip per aquesta iniciativa. Finalment s'ha decidit que el Primàries Reus disposarà d'un sistema de doble urna amb una sola volta on la llista serà oberta. Per una banda s'escollirà el cap de llista i, per l'altra, la resta de membres.

Primàries Reus va néixer amb el propòsit de crear una candidatura única republicana i a dia d'avui compta amb un logotip propi. A més, consta de més de 300 adherits d'arreu de la comarca. Malgrat que ERC o la CUP es mantenen en contra de la proposta, Primàries Reus segueix afirmant que es tracta d'una oportunitat.

Al setembre es presentarà públicament el reglament i s'obrirà el període d'esmenes. D'aquesta manera la ciutadania hi podrà opinar democràticament.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades