Back to top

Primàries Reus votarà el seu candidat el 23 de febrer

A hores d'ara hi ha una desena de candidatures i més de 500 persones simpatitzants. Unes xifres que la llista valora com a satisfactòries, tot i que encara confien amb l'adhesió d'algun partit independentista.
hi ha una desena de candidatures i més de 500 persones simpatitzants.

Primàries Reus decidirà la seva candidatura el 23 de febrer. Així s'ha acordat després d'establir el calendari definitiu de cara a les properes eleccions municipals. La llista independentista esperarà fins al 2 de febrer per recollir totes les possibles candidatures, que a hores d'ara són una desena, i començar campanya.

Tot i això, Primàries encara es mostra obert a la participació dels partits independentistes de la ciutat. "Volem fer una interpel·lació de nou i insistir en què estem absolutament oberts a la participació de partits independentistes de la ciutat. Si som capaços de concentrar tot el vot independentista en una única llista a les properes eleccions, aquesta llista guanyaria segur", explica el portaveu de Primàries Reus, Lluís Gibert.

Des de Primàries es reconeix que si no hi ha cap adhesió des dels partits independentistes, caldria valorar en un futur en assemblea si la llista tira endavant de cara a les municipals.

Paraules clau: