Back to top

Primer ball del gegant del Peret Ganxet

La plaça del Santuari de Misericòrdia ha estat l’escenari del bateig del gegant d’aquest personatge reusenc, construït per l’escultor Aleix Avall.
gegant peret ganxet

Després de mesos de feina i una campanya de micromecenatge, el gegant del Peret Ganxet ja és una realitat. Aquest dissabte al migdia, els reusencs que s’aplegaven a la plaça del Santuari de Misericòrdia han presenciat el bateig d’aquest gegant que, a partir d’ara, forma part de l’Associació de Veïns del Santuari.

En el mateix acte, també s’han donat a conèixer els tres padrins gegants que tindrà el Peret Ganxet. La Loreto de Bràfim, el Martí del Mallol de Poboleda i la Roser del Barri Sant Josep de Reus han estat els escollits per part de la comissió organitzadora, ja que consideren que tenen una relació especial amb en Peret.

De la mateixa manera, també s’han escollit quatre personalitats reusenques perquè apadrinessin el naixement del nou gegant. Josep Baiges, Xavier Pàmies, Laura Prats i Ariel Santamaria han vist des de l’escenari com es presentava el seu fillol davant dels assistents.

Un acte en què el gegant del Peret Ganxet ha trepitjat la sorra de la plaça per primera vegada, envoltat dels que d’ara en endavant, ja són els seus seguidors.

Paraules clau:

Notícies relacionades