Back to top

El primer campionat de tennis taula specials unificat, a Reus

SILVIA ANDREO

Reus ha acollit aquest cap de setmana el primer campionat de Catalunya de tennis taula specials unificat organitzat pel club tennis taula Ganxets. 200 jugadors i jugadores s’han reunit al pavelló olímpic on també s’ha realitzat el campionat de Catalunya de categoria infanti i sub-21, i l’adaptat. Dos dies de tennis taula d’alt nivell tècnic i competitiu a la nostra ciutat.

Per primera vegada s’ha realitzat un campionat de tennis taula specials unificat. El club tennis taula Ganxets ha estat l’encarregat d’organitzar aquest esdeveniment on han competit junts persones que tenen alguna discapacitat amb d’altres que no.

De Reus han pres part esportistes del club Alba, del Baix Camp, del Bellisens i tres jugadores infantils dels Ganxets. 200 esportistes s’han concentrat al pavelló olímpic durant tot el cap de setmana ja que a banda de l’unificat s’ha dut a terme el campionat de Catalunya de  categoria infanti i sub-21 que ha reunit els 12 millors equips, i també l’adaptat on participen persones amb discapacitat física.

Després d’organitzar aquest primer campionat unificat, el club Ganxets ja prepara el 1 er campus d’estiu i també vol recuperar les 24 hores de tennis taula del Bravium. A més, de cara a la propera temporada comptarà amb un equip femení a primera nacional.