Back to top

Primer cap de setmana de bars i restaurants tancats

Primer cap de setmana sense bars ni restaurants oberts. Només amb la possibilitat de comprar menjar per emportar. Molts reusencs han hagut de canviar les rutines per no incomplir les noves mesures de contenció de la pandèmia del coronavirus

Places buides, cadires amuntegades i persianes avall. Aquest és el panorama que oferia diumenge al migdia la plaça del Mercadal. Només els bancs eren ocupats per alguns ciutadans que, mantenint les distàncies, consumien algun dels productes per emportar dels locals propers, prenien el sol o parlaven amb algun convivent. Però en grups reduïts per ajustar-se a la normativa anticovid.

Canvis de rutines dominicals

Són molts els reusencs que han hagut de canviar les rutines dominicals per ajustar-se a les mesures imposades per frenar l'expansió de la pandèmia. Fer el vermut amb els amics o anar a dinar a fora amb la família són algunes de les coses que molts estarien fent en un diumenge qualsevol, però que aquest no podran fer donades les noves restriccions.

L'ambient als barris

Malgrat la reducció de les opcions d'oci que ha deixat aquesta jornada, molts reusencs han volgut omplir de vida els carrers de la ciutat. Sortir a passejar, passar una estona al parc o anar a buscar el cafè i el croissant al bar de confiança han estat algunes de les opcions més triades.

I quan la restauració ha de recollir taules i cadires, el protagonista de la jornada esdevé el menjar per emportar. Tant els establiments que ja s'hi dedicaven com els que han hagut d'adaptar la seva activitat han servit als seus clients tota mena de menjar preparat per poder evitar, tot i això, passar el dia de descans als fogons.


kia

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades