Back to top

Primer cap de setmana sense limitacions de mobilitat a Catalunya

Es permetran, per tant, desplaçaments entre les quatre demarcacions catalanes. Un nou pas cap a la "nova normalitat" o "represa", com li ha anomenat la Generalitat de Catalunya, amb què es posa fi a la desescalada.
Hotels

Fa setmanes que el sector de l'hostaleria i el turisme esperen impacients l'obertura de fronteres. Una situació que arribarà aquest cap de setmana. Concretament, a partir del diumenge 21 de juny. Abans, però, hotels, càmping i restaurants ja es preparen per al que pot ser el millor cap de setmana dels últims 3 mesos.

Obertura de fronteres: diumenge 21 de juny

Tanmateix, i tenint en compte que aquest serà el primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat entre les quatre demarcacions catalanes, Interior desplegarà un total de 1.400 controls policials arreu del territori. Un nou pas cap a la "nova normalitat" o "represa", com li ha anomenat la Generalitat de Catalunya, amb què es posa fi a la desescalada. 

El mes de juny, un mes de proves

En qualsevol cas, el portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria de Tarragona (FEHT), Xavier Guardià, veu el que queda de juny com un mes de proves. Un mes per valorar quins han de ser els criteris a seguir al llarg de la temporada.

Malgrat que el sector espera amb ànsies els turistes, continuen mantenint que, sigui com sigui, aquesta serà una molt mala temporada.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades