Back to top

Primer dia de rebaixes amb descomptes de fins el 50%

Primer dia d’unes rebaixes d’estiu que comencen amb descomptes de fins el 50% i encarades especialment als turistes. Un bon exemple és la segona edició de la campanya Reus Shopping Day. Una acció comercial que avui dóna el seu tret de sortida amb tot un seguit d’establiments del centre de la ciutat que obriran als migdies al llarg de tot l’estiu. Tot que avui els carrers es veien plens de gom a gom, no serà fins a finals de setmana quan els comerços esperen que augmentin les vendes.


Descomptes d’entre el 30 i el 50%. Aquests són els cartells que avui es podien veure als comerços del centre de la ciutat, tot i que alguns establiments han començat amb més força oferint descomptes de fins al 75%. Amb els carrers plens de gom a gom alguns clients ja han fet les primeres compres de rebaixes, tot i que esperant a que augmentin els descomptes.

Alguns reusencs, no tan afins a les rebaixes, es sorprenien per l’arribada de turistes amb l’inici de les rebaixes. També ens hem pogut trobar turistes que atrets per la Festa Major de Sant Pere, han decidit allargar la seva estada en motiu de les rebaixes.  Amb l’objectiu d’atreure als turistes moltes botigues lluïen avui els cartells de la campanya Reus Shopping Day, indicant així que durant els mesos de juliol i agost, no tancaran al migdia. El fet que l’inici de les rebaixes hagi caigut en dilluns però fa que els botiguers siguin cautelosos amb les seves previsions. Els botiguers esperen major afluència de clients en aquest primer diumenge de rebaixes, en què les botigues romandran obertes.