Back to top

El primer equip i el filial del CF Reus ja tenen camp on jugar

Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Reus a través d'un comunicat.
Estadi Municipal de Reus

L'Ajuntament de Reus ha respost favorablement a la sol·licitud de l'administrador concursal del CF Reus, David López, pel que fa a l'ús de les instal·lacions de l’Estadi Municipal per part del club durant la temporada 2019/2020. Una resposta que arriba hores després que la Federació Catalana de Futbol exigís al club reusenc comptar amb un camp on poder jugar si volien competir a Tercera Divisió. 

A través d'un escrit, el consistori reusenc ha assegurat que donaven llum verda a aquesta petició amb la "voluntat de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l’activitat empresarial del club". D'aquesta manera, "l’Estadi Municipal de Reus ha estat assignat com a terreny de joc del primer equip del CF Reus Deportiu SAD i el camp de futbol municipal de Mas Iglesias per a l’equip de Primera Catalana". 

Comunicat de l'Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus ha respost aquest dimecres, 28 d’agost la sol·licitud de l’administrador concursal del CF Reus Deportiu SAD en relació a l’ús de les instal·lacions de l’Estadi per part del club durant la temporada 2019/2020.
 
Davant la voluntat de l’Ajuntament de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l’activitat empresarial del club, l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, ha assignat l’Estadi municipal com a terreny de joc del primer equip del CF Reus Deportiu SAD, i el camp de futbol municipal de Mas Iglesias de l’equip de primera catalana. 

L’assignació de les instal·lacions municipals queda condicionada al compliment de les condicions reglamentàries i legals de disposar de les corresponents llicències esportives, contractes laborals i compliment de qualsevol altra obligació legal.

En el marc de la relació amb l’administrador concursal, representant legal del club, l’Ajuntament l’ha emplaçat a arribar a un acord sobre les condicions d’ús de les instal·lacions municipals.