Back to top

Primer "Match Ball" pel Reus Deportiu

Els Reus Deportiu s'enfrontarà al Liceo fins a tres vegades consecutives en les properes jornades. La primera, dissabte 24 de març a les set de la tarda a Riazor. Els roig-i-negres tornen a començar de 0 amb l'anada dels quarts de final de la Lliga Europea.
Romà Bancells a un entrenament

S'aferren a l'últim títol que poden aixecar per revalidar així ser campions d'Europa. El Reus Deportiu torna a començar de nou després d'acomiadar l'OK Lliga al Palau Blaugrana. Només els podria salvar un miracle en la persecució de l'estela del Barça, però els roig-i-negres tan sols volen pensar amb el que depèn d'ells mateixos.

L'anada dels quarts de final de la Lliga Europea és el primer dels tres enfrontaments que disputarà el Reus amb el Liceo aquests propers dies. La continental seria l'única opció per no sumar una temporada en blanc, i passar a semifinals n'és el primer pas. Els verds però també tenen la necessitat d'oferir el trofeu a la seva afició, una fita que no aconsegueixen des de la temporada 2011/2012.

La tornada a casa serà decisiva. Ho diu l'experiència del partit disputat l'any passat davant el Porto. Més de 3000 persones van acudir al Palau a animar al Reus Deportiu. Ho explica Raül Marín, jugador del Reus Deportiu:

"Crec que ells hauran d'anar a guanyar el partit sí o sí. Nosaltres hem d'obtenir el millor resultat a casa seva, i la tornada ja serà completament diferent".

El Liceo arriba a aquest encontre amb sis títols continentals a les seves vitrines i amb la moral ben alta quan tan sols el separen dos punts dels culers en la competició regular. És per aquest motiu que els roig-i-negres seran molt estrictes a l'hora d'estudiar el seu rival.

L'anada a Riazor dissabte 24 de març a les set de la tarda només és la primera aproximació.