Back to top

Primer partit del futur del rugbi reusenc

L'equip sub-14 del Reus Rugbi Club ja s'ha estrenat en competició oficial. Tot i la derrota per 15 a 56, els vint jugadors tenen clar que els queda molt per aprendre. L'equip sènior del club, en canvi, ha guanyat el primer partit de la temporada.
rugbi reus club sub14

Com si fossin autèntics jugadors professionals. Així és com els vint nens i nenes de l'equip sub-14 del Reus Rugbi Club entraven al camp de la Pastoreta per jugar el seu primer partit. Després d'un mes de preparació intens, s'han trobat per primera vegada amb l'emoció real d'un partit. Encara tenen molts dubtes però ganes per competir no els falten. Tal com apunta una de les jugadores, Maria Moyano, “els primers partits podem perdre, però si seguim entrenant ja guanyarem”.

Des del primer minut han sortit a per totes, a competir i sobretot, a passar-s'ho bé. El Catalunya Central és el rival amb qui els ha tocat estrenar-se, i no els ho han posat fàcil. Els reusencs han tingut dificultats per arribar a la línia de fons i superar els enfrontaments cara a cara amb el rival. Tot i així, han aconseguit un meritori 15 a 56.

L'impuls d'equips de categories inferiors és un objectiu complert al Reus Rugbi Club per tal d'assegurar un futur a l'entitat. L’entrenador de l’equip sub-14, Josua Díaz, content amb les primeres setmanes d’entrenament:

És una aposta per al futur, uns jugadors de base que van alimentant el primer equip amb nocions per poder arribar-hi. Portem cinquanta anys i d’aquesta manera, podem fer-ne cinquanta més.

L'equip sènior de Lliga Catalana també s'ha estrenat al camp de la Pastoreta i ho ha fet amb victòria per 62 a 8 contra l'Anoia Rugby Club. El proper encontre dels reusencs serà el proper dissabte a Martorell.

Notícies relacionades