Back to top

El primer pas cap a la Final Four

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu rebrà demà a les 9 del vespre el Vilafranca en els quarts de final de la segona màxima competició europea. Els roig-i-negre hauran de sobreposar-se als dolents resultats de les darreres jornades en lliga si volen seguir vius en la CERS, un dels principals objectius de l’equip de Mariotti aquesta temporada.

Aixecar la CERS és el compte pendent del Reus Deportiu. Els roig-i-negres volen deixar enrere la final de l’any passat quan l’Sporting va arrebatar-li la copa.

Però per arribar fins aquí, aquest cap de setmana es veuran les cares amb el Vilafranca en el partit d’anada dels quarts de final. I davant el conjunt de Jordi Garcia hauran de sortir a donar-ho tot i aconseguir sobreposar-se a la dinàmica negativa que arrosseguen en les darreres jornades de lliga i que els ha fet perdre el quart lloc a la taula i baixar fins el vuitè. 5 partits sense guanyar, amb quatre derrotes i un empat davant el Vendrell. L’equip malgrat la sensible situació manté la calma.  

Els roig-i-negres volen retrobar-se amb el triomf, un triomf que encamini l’eliminatòria i que suposarà sobretot un cop de moral vital per l’equip. El Reus no pot fallar davant el Vilafranca demà a partir de les 9 del vespre.