Back to top

El primer Tourmalet de l'any pel Reus Deportiu Miró comença a Caldes

L'octubre serà un mes decisiu dins el calendari esportiu, ja que els roig-i-negres es veuran les cares amb rivals com el Club Esportiu Noia, el Barça Lassa o el Dinan Quévert francès.
Pablo Nájera en la prèvia del Club Hoquei Caldes - Reus Deportiu Miró

Amb la visita al Pavelló de Les Cremades aquest dissabte a les vuit del vespre el Reus Deportiu Miró arrenca el primer Tourmalet de la temporada. El Club Hoquei Caldes, equip revelació de l'OK Lliga, serà el rival que encetarà un mes frenètic pels roig-i-negres. El Club Patí Voltregà, el Barça Lassa, el Dinan Quévert francès i el Club Esportiu Noia són els obstacles dels reusencs aquest octubre.

Guanyar el matx és crucial per agafar embranzida i escalar posicions. De moment, els homes de Jordi Garcia sumen tres punts dels sis possibles en competició regular. Als de la capital del Baix Camp però se'ls hi suma un nou problema. A la de César Carballeira s'afegeix la baixa de Tiago Rafael, qui pateix una ruptura fibril·lar i es perdrà fins a dues setmanes de lliga. S'espera que en la visita del Barça al Palau, el portuguès ja estigui recuperat.