Primera derrota del curs de la Fundació

Dos gols de Colmenar han deixat sense puntuar a la Fundació Futbol Base Reus per primera vegada en tota la temporada.

Després de cinc victòries i un empat, aquesta jornada la Fundació s'ha quedat sense sumar contra les líders. El CD Morell ha aconseguit guanyar a les de Marc Mestres a l'Estadi Municipal i s'ha emportat els tres punts al primer lloc de la classificació. Tot i que les roigs-i-negres iniciaven el duel amb una bona ocasió de gol, truncada per un fora de joc, l'equip visitant demostrava més intensitat en les jugades i s'avançava al marcador al minut 22, amb un gol de Nil Colmenar.

A la segona part, la Fundació sortia més forta i gaudia de bones ocasions per donar-li la volta al marcador, però al minut 58 Colmenar tornava a entrar la pilota dins la porteria i deixava el marcador en 0-2, un resultat que seria el definitiu. Les locals acabaven els 90 minuts amb el mal regust de boca de perdre els tres punts a casa.

L'entrenador de la Fundació Marc Mestres assegura que la millor manera de superar la derrota és guanyant el partit del pròxim dimecres contra el Cubelles CF. Abans del descans nadalenc, però, també quedarà l'enfrontament a casa de l'Avinyonet UE.