Primera derrota de la temporada pel CF Reddis

S'acaba la imbatibilitat del Reddis a la Segona Catalana. Tot i la derrota, els de Marc Carrasco continuen en la segona posició de la lliga.

Han hagut de passar set jornades perquè el CF Reddis conegués la derrota a la Segona Catalana. Els de Marc Carrasco van començar guanyant gràcies a un gol d'Erik González al minut 10 de partit (0-1). La Canonja no es va empetitir davant la superioritat que mostrava el conjunt reusenc durant els primers compassos del duel i va empatar mitjançant Raúl López (1-1), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

A la represa els locals capgirarien l'electrònic al minut 66, amb un gol de Jordi Rubio (2-1). El Reddis va fer gala de la seva capacitat ofensiva remuntant el partit amb dues dianes en poc menys de quinze minuts. Aleix Llobet va empatar el duel al minut 69 (2-2), i ja en el tram final, Unai Borrero va fer el tercer quan faltaven pocs minuts per acabar el partit (2-3).

Semblava que el Reddis s'emportaria els tres punts, però en un tancar i obrir d'ulls la Canonja va remuntar, altra vegada, el partit. Erik Gonzalez es va fer un gol en pròpia porteria al minut 84 (3-3), i en el darrer sospir, Daniel Maireles va sentenciar el duel (4-3). Tot i la primera derrota de l'any, el CF Reddis continua segon de la Segona Catalana amb 14 punts. Aquesta setmana els de Marc Carrasco intentaran recuperar el camí de la victòria a l'Estadi davant del cuer de la lliga, el Cultural Bonavista.