Primera embranzida abans de la Final Four

El Reus Deportiu La Fira guanya 1-3 a la pista del Girona amb dos de Marc Torra i un de Matías Platero. Els roig-i-negres continuen a la segona posició de l'OK Lliga i comencen a preparar-se per la Final Four de la Lliga Europea.
crònica girona reus

El Reus Deportiu La Fira s'ha imposat a la pista del Girona HC per 1 a 3 amb dos gols de Marc Torra i un de Matías Platero. Els roig-i-negres han patit en excés després de perdonar en diverses ocasions davant de porteria. El conjunt gironí mai ha abaixat els braços i ha tingut als reusencs contra les cordes fins als minuts finals.

El partit ha començat de la millor manera possible pel Reus Deportiu La Fira. L'equip d'Enrico Mariotti ha portat el pes de l'encontre des del primer minut i ha gaudit de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Matías Platero ha estat l'encarregat d'inaugurar l'electrònic al minut 8'. L'argentí ha avançat als reusencs després d'una rematada des de l'interior de l'àrea. Tres minuts més tard, Marc Torra s'ha encarregat d'ampliar l'avantatge pels roig-i-negres. Amb el resultat a favor el Reus ha tingut diverses ocasions però no les ha aconseguit materialitzar.

En la segona meitat, el Girona ha plantat cara i ha perforat la porteria de Pedro Henriques amb un gol de Pelicano. Raül Marín i Marc Torra han tingut l'oportunitat de tranquil·litzar el partit però no han transformat les respectives faltes directes. D'aquesta manera, el matx ha arribat als minuts finals amb només un gol d'avantatge pels reusencs. En el darrer minut el conjunt local ha posat 5 homes sobre la pista, Joan Salvat ha recuperat la bola i ha cedit per Marc Torra. El davanter roig-i-negre ha disparat a porta buida i ha fet el definitiu 1 a 3.

El Reus Deportiu La Fira continua a la segona posició de l'hoquei lliga amb un punt més que el CP Vic. Precisament, el conjunt d'Osona serà el proper rival del Reus. Diumenge que ve l'equip d'Enrico Mariotti visitarà la pista del CP Vic a les 18:05 hores.

La fitxa del partit

Girona HC: Llaverola, Pelicano, Gómez, Ramon, Povedano -cinc inicial- Garcia, Hernández, Carles

Reus Deportiu La Fira: Henriques, Casanovas, Platero, Marín, Torra -cinc inicial- Rodríguez, Salvat

Gols: 0-1 Platero (7'), 0-2 Torra (10'), 1-2 Pelicano (31'), 1-3 Torra (50')

Incidències: Partit corresponen a la jornada 25 de l'OK Lliga disputat a Girona