Back to top

Primera temporada superada del Club Voleibol Reus

El I triangular de Voleibol Ciutat de Reus ha servit per tancar la temporada al Club Voleibol Reus. L'entitat s'acomiada així d'un primer any amb gairebé un centenar de jugadors.
Triangular de voleibol Ciutat de Reus

El Club Voleibol Reus s'acomiada de la seva primera temporada amb el primer triangular de voleibol Ciutat de Reus. Durant tot el dissabte, diversos clubs del territori s'han concentrat al polilleuger de l'Escola Alberich i Casas per disputar l'encontre amistós. Durant el matí va ser el torn pels equips femenins, mentre que a la tarda els masculins van ocupar la pista.

L'entitat ha jugat al llarg de tota la temporada al polilleuger Ciutat de Reus i actualment compten amb 90 jugadors. Pel que fa als equips sèniors, el femení ha jugat la fase d'ascens mentre que el masculí ha quedat tercer de la categoria. A més a més, han apropat aquest esport a la ciutat.

A més dels equips sèniors, també han comptat amb dos conjunts juvenils, un masculí i l'altre femení. Cara la temporada vinent volen formar més equips i donar encara més embranzida al voleibol. S'han marcat com a objectiu tenir dos cadets i si poden també dos infantils.

Notícies relacionades