Primera victòria fora de casa

El CF Reus Deportiu suma el primer triomf a domicili després d'imposar-se al Sevilla Atlético per la mínima (0-1). Juan Domínguez dóna el gol de la victòria i Edgar Badia salva als roig-i-negres a la segona part.
crònica sevilla reus

A la tercera no, però a la quarta vegada sí. El CF Reus Deportiu ha sumat els primers 3 punts fora de casa després de guanyar (0-1) al Sevilla Atlético, cuer de Segona Divisió. Els roig-i-negres han tret petroli d'una de les poques ocasions de gol que han tingut per perforar la porteria rival. Juan Domínguez s'ha estrenat com a golejador. El Sevilla Atlético s'ha abocat a l'atac durant el segon temps però s'ha topat amb la defensa reusenca i amb Edgar Badia.

El CF Reus ha sortit amb les idees ben clares. Els roig-i-negres han defensat amb intensitat i esperant des del mig del camp al Sevilla Atlético. El conjunt d'Aritz López Garai, que avui ha complert el seu segon partit de sanció, ha gaudit de la possessió de la pilota i ha obligat a l'equip local a fer un pas endavant.
Els andalusos han estat els primers en crear ocasions de perill. Els locals han estat molt actius per la banda dreta. Al minut 8' ho han provat amb una assistència de Carlos Fernández que Marc Gual ha enviat als núvols. Tot i el domini del Sevilla Atlético, el Reus ha aprofitat la única oportunitat clara de gol que ha tingut a la primera part. L'acció ha nascut gràcies a una genial jugada col·lectiva roig-i-negra. Querol ha lluitat una pilota a la banda esquerra i fruit de la pressió Fran Carbia ha centrat des de la línia de fons. Juan Domínguez ha rebut la pilota i no ha dubtat ni un moment a rematar i enviar la pilota al fons de la xarxa mitjançant un xut ras (17'). Màxima efectvitiat.

Gràcies a la diana, els roig-i-negres s'han trobat cada vegada més còmodes. A mesura que han avançat els minuts, el conjunt del Baix Camp ha anat trepitjant l'àrea rival amb més facilitat, superant la línia de pressió rival. El Sevilla Atlético s'ha desdibuixat amb el gol i s'ha topat amb la defensa roig-i-negra. Bona primera part del CF Reus que ha culminat amb un gol.

A la represa, el Sevilla Atlético ha anat de menys a més. Els andalusos han aprofitat l'expulsió de Máyor, que ha vist dues targetes grogues, per apropar-se amb més insistència a la porteria d'Edgar Badia. Al minut 67' el porter roig-i-negre ha fet una doble parada a Cantalapiedra i deu minut més tard ha repetit l'acció davant Pozo. El filial sevillista s'ha abocat a l'atac però s'ha topat amb un Reus molt segur en defensa.

El CF Reus se situa, provisionalment, a la dotzena posició amb 10 punts i suma la primera victòria fora de casa. Els roig-i-negres agafen oxigen i es troben a la zona mitja de la taula classificació. El proper partit del conjunt d'Aritz López Garai serà dissabte 7 d'octubre a les 18:00 hores a l'Estadi Municipal contra la Cultural Leonesa

La fitxa del partit

Sevilla Atlético: Caro, Carmona, Matos, Álex Muñoz, Aburjania (Boutobba 70'), Carlos Fernández (Pozo 45'), Fede, Aitor Cantalapiedra, Marc Gual, Olavide i Berrocal (Juanje 81')

CF Reus: Badia, Miramón, Atienza, Olmo, Menéndez, Tito, Gus Ledes, Juan Domínguez (Borja Fernández 83'), Fran Carbia (Lekic 81'), Querol (Vaz 64') i Máyor

Gols: 1-0 Juan Domínguez (17')

Targetes: pels locals Olavide (29'), Boutobba (79'), Cantalapiedra (93') i pels visitant Máyor (46' i 61'), Querol (54')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 10 de Segona Divisió disputat a l'estadi José Ramón Cisneros Palacios i amb la presència de 1.454 espectadors.