Primera victòria de l’any pel CD Riudoms

Bon inici d’any per les riudomenques, que acabaven el 2021 amb una derrota a casa contra el Balears FC, i han començat el 2022 amb una victòria, també a casa, contra l’UD Collerense.

Ben aviat, al minut 14, la local Cinta Vilarroya s’avançava al marcador amb el gol de l’1-0. Davant del domini de les de Raúl Lucha, era moment de posar-se les piles pel Collerense, que aconseguia l’empat al minut 36, gràcies a la rematada de cap d’Elena Montané (1-1). Abans de marxar al descans, però, les grogues tornaven a avançar-se, amb un gol de Julia Vernet (2-1).

Al segon temps, les mallorquines buscaven amb insistència la porteria de Brigida Llevat i, finalment, al minut 61 era Pili Espadas (2-2) qui tornava a deixar el partit en empat. Així i tot, el duel no acabava aquí, perquè la lluita pels tres punts durava fins a l’últim minut, quan Ian Dueso marcava el 3-2 final, que donava la victòria a les locals. Ara, les del Baix Camp tenen la mirada posada en millorar els resultats de la primera volta, un repte assolit en aquesta primera cita contra l’UD Collerense.

El CD Riudoms va jugar el partit d’aquest dissabte amb només quinze jugadores convocades. En total, cinc baixes al terreny de joc per positius de coronavirus i lesions o molèsties.