Back to top

Priorat Enoturisme reclama flexibilitzar les mesures

El president de l'entitat, Roger Felip, subratlla que "el sector està aturat i fins que no es trenqui el confinament comarcal no podem plantejar escenaris".

El sector turístic i de l'hostaleria també es reivindica al Priorat. El president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, reclama que "la mobilitat s'ampliï i puguem treballar". De fet, reconeix que la pandèmia pot haver marcat un canvi d'hàbits i costums. Tot i això demana que es puguin també adaptar les temporades.

Turisme de proximitat

Felip també explica que, aquest estiu, van rebre un elevat volum de turistes de proximitat. Un fet que, assegura, "ens està permeten mantenir-nos tot i estar pràcticament aturats".

D'altra banda, lamenta que l'Agència Catalana de Patrimoni Cultura es plantegi reduir els dies d'obertura de diversos monuments. De fet, la mesura afectaria elements com la Cartoixa d'Escaladei. "Si això tira endavant, pot ser l'estocada final del Priorat", sentencia Felip.

Paraules clau:

Notícies relacionades