Back to top

Professionals de l'àmbit social visiten la mesquita

Han mantingut una reunió de treball amb membres de l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca per reforçar la col·laboració entre les institucions i l'entitat.
Mesquita

Una vintena de professionals de l'àmbit social, principlament de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ha mantingut aquest dimecres, 30 d'octubre, una reunió de treball amb membres de l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca per reforçar la col·laboració entre les institucions i l'entitat.

La sessió de treball s'emmarca en la visita que els professionals han fet a les noves instal·lacions de la mesquita de Reus, ubicada al polígon Granja Vila, on l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca hi porta a treme accions culturals i de formació, entre altres.

reunió 2

La visita s'emmarca en la col·laboració que mantenen des de fa anys de manera estable els professionals del Pla Local d'Inclusió Social i de l'Àmbit de Dinamització Comunitària i Cohesió Social de la regidoria de Benestar Social amb els representants de l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca per impulsar diverses actuacions que tenen com a objectiu la cohesió social. Amb la visita d'aquest dimecres es vol promoure que altres àmbits de la regidoria també puguin establir una col·laboració en un futur.

El passat 21 de setembre, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres regidors van assistir a l'acte d'inauguració d'aquestes noves instal·lacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades