Back to top

Programa d'actes de la Festa Major de Misericòrdia de Reus 2021

Quins concerts es faran enguany per Misericòrdia a Reus? Com puc aconseguir entrades pels actes de Misericòrdia 202a?

Els actes més destacats es concentren entre el 21 i el 25 de setembre. En la majoria dels actes es necessita entrada prèvia perquè hi ha aforament limitat

Diumenge 12

VERMULET

10.30 h, a LA PALMA, Vermulet, IV edició del vermut musical del Ball de Cercolets. Taller per fer cèrcols i conèixer el ball per a infants. Inscripcions aquí.

11.00 h, al GAUDÍ CENTRE, Escoltem, observem i toquem en família!, visita familiar dinamitzada, destinada a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys. Preu: 5 €. Reserva prèvia.

12.00 h, a LA PALMA, Vermulet, IV edició del vermut musical del Ball de Cercolets. Actuació de l’orquestra Fanfarra i DJ Cris&Petes. Imprescindible entrada prèvia.

18.00 h, a LA PALMA, Circ Llunar, amb l’actuació del Mag Struc. Preu: 2 €. Imprescindible entrada prèvia.

20.00 h, a la PRIORAL DE SANT PERE, concert d’orgue amb Soledad Cardoso, soprano, i Izumi Cando a l’orgue positiu. Entrada prèvia imprescindible.

vermulet adaptat covid-19

Dilluns 13

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, El Liceu visita Reus, presentació de l’òpera Ariadne auf Naxos, de Richard Strauss, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i crític d’òpera.

Dimarts 14

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, presentació del llibre Napoleó. La revolució i els catalans, d’Antoni Gelonch, a càrrec de l’autor i d’Ernest Benach.

Dimecres 15

18.30 h, a la SALA EMILI ARGILAGA I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, cineclub, projecció de The swimmer (El nedador), de Frank Perry, EUA, 1968, dins la programació del cicle «Estiu i vacances: en pantalla».

20.15 h, al CEMENTIRI GENERAL DE REUS, Músiques per al retrobament, concert per recordar i homenatjar les persones que ens han deixat durant aquest darrer any, amb Anna Amigí Vilalta i Garbuix Duet. Imprescindible entrada prèvia.

Dijous 16

Del 16 al 22 de setembre, celebració de la Setmana de Mobilitat Sostenible.

18.00 h, des de la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, sortida de bicicletes clàssiques. Més informació al tel. 633 140 675. Organitza: Club Ciclista Oxid Restore.

19.00 h, al MUSEU D’ARQUEOLOGIA SALVADOR VILASECA, Documental del Mes amb la projecció de Com jo vulgui, de Samaher Alqadi. Entrada prèvia gratuïta.

19.30 h, a la SALA EMILI FORTUNY I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, acte en record del bombardeig del Centre de Lectura de l’any 1937, presentació del documental Campanades de mort, de Coia Cruset, i lectura de poemes a càrrec d’alumnes de l’Institut Salvador Vilaseca.

19.30 h, al CENTRE CULTURAL EL CASTELL, Reus Jazz Cava, amb l’actuació de Gianni Gagliardi. Entrada prèvia gratuïta.

Aconsegueix les entrades aquí

Divendres 17

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, presentació del poemari A l’ombra de les paraules, d’Aureli Trujillo, Premi Grandalla de Poesia 2019, Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra.

19.00 h, al CENTRE CULTURAL EL CASTELL, dins el marc de la V Trobada de Jocs Tradicionals, presentació dels llibres El Llibreter de les bitlles, coordinat per Victor Baroja i Jordi Torrente, i Un poble que jugava. El joc de la pilota a Catalunya, de diversos autors. Cal reservar entrada prèvia gratuïta a info@bitlla.com, aforament limitat.

19.00 h, a la PRIORAL DE SANT PERE, Misericòrdia: de Reus al Cel. Muntatge escènic de cant, música, dansa i teatre que ens porta a reviure la llegenda de la Mare de Déu de Misericòrdia, des de l’aparició a la pastoreta fins a la salvació de la vila. L’Orfeó Reusenc escenifica aquest muntatge únic, estrenat el 2017 amb la direcció d’Albert Bermúdez, que compta amb un equip de més de 100 persones entre músics, cantaires, dansaires, actors i tècnics. Entrada prèvia imprescindible.

20.15 h, al FOSSAR VELL, Ravals en dansa, espectacle de música i dansa i acte de cloenda de la campanya «Com transformaries el món»?, inclosa en el projecte «Reus, espais Vius», de revitalització comercial dels ravals de Robuster i de St. Pere. Direcció musical: Maurici Gené, ballarines: Elisenda Nadal, Loles Santana, Mei Casabona i Irene Benavent; Ana Corredor (Evohé), direcció artística: Irene Benavent.Entrada prèvia imprescindible.

20.30 h, a LA PALMA, representació del Ball de Sant Miquel, a càrrec del Ball de Diables. Aquest ball, documentat a la ciutat des del segle XVIII, escenifica la lluita del bé i el mal. Entrada prèvia imprescindible.

21.30 h, a la PRIORAL DE SANT PERE, Misericòrdia: de Reus al Cel. Entrada prèvia imprescindible.

escena de la pastoreta mentidera

Dissabte 18

10.00 h, al PARC DEL SANTUARI DE MISERICÒRDIA, trobada de jocs de bitlles, amb les diverses modalitats de la península.

12.00 h, a LA PALMA, Vermut Rumberu, amb el magnífic Peret Reyes, artistes convidats i els DJ Cris&Petes. Organitza: La Nit de Fer l’Índiu (CRAC i Colla Gegantera). Col·labora: Vermuts Miró. Entrada: 3 €. Més informació a les xarxes socials del CRAC i de la Colla Gegantera de Reus.

17.30 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, demostració de bonsai a càrrec del professor Josep Ma. Martínez.

18.00 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, inauguració oficial de la XXVII Exposició de Bonsais Ciutat de Reus, a càrrec de les autoritats municipals.

18.00 h, al GAUDÍ CENTRE, escape room: L’Enigma de Takeshi Nazo. Takeshi Nazo és un japonès apassionat de l’obra de Gaudí. Fa uns mesos va visitar Reus i va deixar una caixa misteriosa que deia que qui aconseguís obrir la caixa es podria quedar el tresor de l’interior. Activitat gratuïta amb reserva prèvia.

18.00 h, al PARC DE l’1 D’OCTUBRE, XI Tomb de Nit, recorregut a peu per diferents indrets a les afores de Reus. Recorregut: parc de l’1 d’Octubre, plaça d’Almoster, carrer de Poboleda, urbanització El Pinar, Santa Anna (Castellvell), camí de Monterols, Cinc Camins, camí dels Carros, passeig de la Boca de la Mina, avinguda del Començ i parc de l’1 d’Octubre. Recorregut: 8 quilòmetres aprox. Més informació aquí.

19.00 h, a LA PALMA, actuació de l’Agrupació Musical La Verònica i de la banda de cornetes i tambors de Sant Pere Apòstol. Entrada prèvia imprescindible.

20.00 h, al TEATRE BARTRINA, representació de 37Horitzons, proposta guanyadora del Projecte Bartrina 2021. Preu: 5 €. Entrades aquí.

20.30 h, a LA PALMA, actuació de la banda de cornetes i tambors Sones de Pasión. Entrada prèvia imprescindible.

21.30 h, al voltant del MERCAT CENTRAL, Cercavila de Foc, amb la participació dels Bous de Foc, la Vedella de Foc, la Víbria, el Ball de Diables, el Ball de Diables Infantil el Drac, el Drac petit, la Cabra i la Cabra petita. Entrada prèvia imprescindible.

Aconsegueix les entrades aquí

Dimarts 21

ELS GUARDONS DE LA CIUTAT

Durant el matí, al CAMPANAR, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera mariana com a inici de les festes de Misericòrdia.

10.00 h, des del CLUB REUS DEPORTIU, caminada del primer equip d’hoquei patins fins al santuari de Misericòrdia. Organitza: Club Reus Deportiu.

18.00 h, al MUSEU D’ART I HISTÒRIA (plaça de la Llibertat), visita guiada a l’exposició «Ara toca festa». Visita gratuïta amb reserva prèvia.

18.30 h, al MAS IGLESIAS, espectacle infantil amb Danscircant, de la companyia Sac Espectacles. Senyores i senyors, ladies and gentleman, el que esteu a punt de veure no és el més gran, ni perillós, ni increïble, ni espectacular circ del món. El que esteu a punt de viure és la meravellosa història del circ ambulant! Entrada prèvia imprescindible.

18.30 h, a LA PALMA, representació del Ball parlat de Marcos Vicente. Entrada prèvia imprescindible.

Marcos Vicente a la palma

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, taula rodona de traductors catalans actuals a l’anglès, dins el cicle «Un tomb per la traducció», amb motiu del 40è aniversari de la primera traducció al català de la novel·la Ulisses, de James Joyce.

19.00 h, a la LLOTJA DE REUS, Cicle Vi i Música, 135è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus. Concert de Fito Luri i Xavier Pié maridat amb els vins de la DO Tarragona. Entrada gratuïta prèvia inscripció a l’adreça reus@cambra.org.

20.00 h, al SALÓ DE PLENS DE L’AJUNTAMENT, lliurament dels Guardons de la Ciutat 2021. Un homenatge públic a la societat civil de casa nostra. Entrega de la Medalla de la Ciutat a l’Institut Pere Mata, amb motiu del seu 125è aniversari, i mencions honorífiques municipals a l’Àliga de Reus, pel 25è aniversari de la seva recuperació, i al Gremi de Fusters i Ebenistes del Baix Camp, que commemora enguany el seu centenari. Durant l’acte es repartirà la postal número 47 de la col·lecció de Postals de la Festa Major, dedicada a la Carretillada del Ball de Diables.

20.00 h, a LA PALMA, representació del Ball parlat de Marcos Vicente. Entrada prèvia imprescindible.

Aconsegueix les entrades aquí

Dimecres 22

MIKI NÚÑEZ

17.30 h, a la BIBLIOTECA XAVIER AMORÓS, cloenda del Joc de Lectura de l’Estiu Els tres camins. Contacontes El Rap de la Rapunzel a càrrec de Vivim del Cuentu i desvetllament del gran secret, el gran enigma que s’amaga a les Biblioteques de Reus des de fa mil anys.
18.00 h, al MUSEU D’ART I HISTÒRIA (plaça de la Llibertat), visita guiada a l’exposició «Ara toca festa». Visita gratuïta amb reserva prèvia.

18.30 h, AL MAS IGLESIAS, espectacle infantil per a tota la família, de la mà dels personatges de La Residual i del Grup Grimpallunes Animació. Cantar, ballar i reciclar, tot és començar! Entrada prèvia imprescindible.

18.30 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, cineclub, projecció de La piscine (La piscina), de Jacques Deray, França, 1969, dins la programació del cicle «Estiu i vacances: en pantalla».

20.00 h, a LA PALMA, Romanços i altres canonades... Tàndem satíric amb les canonades i versots del Canó de les Festes combinats amb les històries de literatura reusenca de fil i canya del segle XIX del Carrod els Romanços! Entrada prèvia imprescindible.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, concert amb Miki Núñez, que presentarà el seu darrer disc, Iceberg, amb composicions pròpies, plenes d’energia que fusionen tocs mestissos amb el millor pop rock. Preu: 10 €. Entrada prèvia imprescindible.

miki nuñez

Dijous 23

EL SEGUICI PETIT I STAY HOMAS

De 17.00 a 20.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, gimcana digital. Tens ganes de jugar? T'importa el Medi Ambient? Vine i t'informarem de com jugar a la gimcana digital sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i els grans reptes que tenim per davant per fer el millor Reus 2030, salvar el planeta i reconduir l'emergència climàtica.

18.30 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita per anunciar la sortida del Seguici Petit, a càrrec dels Pioners i Caravel·les dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

18.30 h, al PASSEIG DE MISERICÒRDIA, cercavila del Seguici Petit de la ciutat. Amb la participació dels músics de l’Aula de Sons de Reus, el Ball de Diables infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la Canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda de Música del Pare Manyanet. Entrada prèvia imprescindible.

20.00 h, a LA PALMA, Romanços i altres canonades... Tàndem satíric amb les canonades i versots del Canó de les Festes combinats amb les històries de literatura reusenca de fil i canya del segle XIX del Carro dels Romanços. Entrada prèvia imprescindible a entrades.reuscultura.cat.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, concert amb Stay Homas. El confinament va donar lloc, entre moltes coses, a què tres músics companys de pis formessin un grup amb un nom derivació d’stay at home (queda’t a casa), el consell que va rodar per tot el món. Ara, qui no es queda tant a casa són ells, i portaran per primera vegada a Reus la seva proposta musical. Preu: 5 €. Entrada prèvia imprescindible.

stay homas

Divendres 24

LA VIGÍLIA, LES REVETLLES

12.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar la vigília de la festivitat, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

De 17.00 a 20.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, gimcana digital. Tens ganes de jugar? T'importa el Medi Ambient? Vine i t'informarem de com jugar a la gimcana digital sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i els grans reptes que tenim per davant per fer el millor Reus 2030, salvar el planeta i reconduir l'emergència climàtica.

19.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

19.00 h, a DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT, actuacions dels diversos elements, balls i danses del seguici festius. Entrada prèvia imprescindible.

  • A L’ESCOLA JOAN REBULL, amb els Vitxets, la Víbria els balls de Pastorets, Cercolets i Prims i l’Àliga.
  • A L’ESCOLA MARIÀ FORTUNY, amb els Japonesos i Negres, el Drac, els balls de Mossèn Joan de Vic, Valencians i Galeres i els nanos.
  • A L’ESCOLA PI DEL BURGAR, amb els Moros, el Lleó, els balls de Gitanes, Sederes i bastons de l’Esbart Santa Llúcia i la Mulassa.
  • A L’ESCOLA TERESA MIQUEL I PÀMIES, amb els Indis, el Basilisc, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, el Ball de Cavallets, el Carrasclet i els Xiquets de Reus.

19.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, concert amb l’Orquestra Nova Blanes, formada per 15 músics, que ens oferirà un recull de cançons de tots els temps amb arranjaments orquestrals de diferents autors. Entrada prèvia imprescindible.

19.30 h, a LA PALMA, Petit Reggus. Entrada prèvia imprescindible.

19.45 i 20.30 h, a DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT, actuacions dels diversos elements, balls i danses del seguici festius. Entrada prèvia imprescindible.

Aconsegueix les entrades aquí

21.30 h, a LA PALMA, 28è Reggus. Festival de reggae, ska i altres herbes. Organitza: Di Farm Produccions i Festival Reggus. Entrada prèvia imprescindible.

22.30 h, a la PLAÇA DEL SANTUARI, Rosari de Torxes. Tal com es va fer l’any passat, es trasllada a l’exterior del santuari, amb aforament limitat i entrada amb invitació. Glossaran els misteris del Rosari, ex aequo: Mn. Rafel Serra, Mn. Josep Moreno i Mn. Estanis Figuerola. L’acte, que comptarà amb el Grup Cultural de Misericòrdies, les Cambreres de la Mare de Déu i els Administradors del Santuari, finalitzarà amb la cantada dels goigs. Entrada prèvia imprescindible.

  • La venda de torxes es farà prèviament a la Casa Rull i a la botiga del santuari a partir del dilluns 20 de setembre.

22.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, revetlla amb l’Orquestra Nova Blanes. Entrada prèvia imprescindible.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, revetlla amb l’Orquestra Allioli. Amb més de 200 concerts al darrere i més d'una dècada fent quilòmetres per tot el territori, l’Orquestra Allioli portarà versions d'arreu! Des de Txarango, Oques Grasses, Catarres i Doctor Prats fins a La Gossa Sorda, La Raíz, Zoo i Aspencat, entre d’altres. Entrada prèvia imprescindible.

Dissabte 25

MARE DE DÉU DE MISERICÒRDIA: BALL SOLEMNE, BAIXADA DEL SEGUICI I BAIXADA DELS DIABLES

aliga reus

7.00, 8.00 i 9.00 h, al SANTUARI DE MISERICÒRDIA, missa. Durant tot el dia, el cambril de la Mare de Déu de Misericòrdia estarà obert per venerar la imatge (llevat de les hores de culte i fins al moment de la cantada de goigs de la Mare de Déu).

8.00 h, pels CARRERS DE LA CIUTAT, matinades de Misericòrdia, amb la participació dels grups de grallers de la ciutat, matinades tronades a càrrec del grup de tabalers del Ball de Diables i matinades galejades del Ball de Pere Joan Barceló. Matinades a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia.

8.00 h, en DIFERENTS ESTABLIMENTS de la ciutat, esmorzars de forquilla.

10.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar la festivitat de Misericòrdia, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

D’11.00 a 20.30 h (excepte pausa al migdia), al PARC DEL TRENET, circulació de trens manipulats amb passatgers. Preu: 1,50 €.

11.00 h, a la PLAÇA DEL SANTUARI, solemne missa concelebrada presidida pel Monsenyor Joan Planellas Barnosell, arquebisbe de Tarragona. L’apartat musical anirà a càrrec de l’Orfeó Reusenc amb la participació dels assistents. Entrada prèvia imprescindibleJust en acabar, repic de campanes i el llançament de 21 salves de morterets en honor a la Mare de Déu.

A continuació, al SANTUARI, actuació de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia. Tot seguit, ofrena floral i musical al cambril de la Mare de Déu.

Misericordia baixada

12.00 h, des de la PLAÇA DE LA PASTORETA, baixada del Seguici Festiu fins al santuari, amb la participació del Ball de Pere Joan Barceló, la Víbria, el Drac, el Basilisc, el Lleó, els nanos, la Mulassa i els gegants, el Carrasclet, el Ball de Sederes, el Ball de Pastorets, el Ball de Galeres, el Ball de Cavallets, el Ball de Cercolets, el Ball de Prims, el Ball de Valencians, el Ball de Bastons de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Gitanes, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, els Xiquets, l’Àliga i la Banda Simfònica de Reus. Entrada prèvia imprescindible.

16.30 h, a l’interior del SANTUARI, rosari i celebració de la missa.

18.30 h, a l’interior del SANTUARI, l’Àliga de Reus oferirà a la Mare de Déu de Misericòrdia el seu ball solemne curt amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove. Seguidament, cantada general dels goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia a càrrec de l’Orfeó Reusenc i els fidels assistents amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove. Entrada prèvia imprescindible.

19.30 h, al PASSEIG DE MISERICÒRDIA, la Baixada, tradicional baixada del Ball de Diables de Reus al santuari, amb la participació del Ball de Diables i els diables particulars. Entrada prèvia imprescindible.

21.30 h, davant del SANTUARI, actuació castellera amb els Xiquets de Reus.

En acabar, a la PLAÇA DEL SANTUARI, encesa de la Víbria i el Drac, seguida de la Carretillada de Misericòrdia a càrrec del Ball de Diables. Entrada prèvia imprescindible.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, concert amb Koeman i La Terrasseta de Preixens. Koeman és el projecte del duet reusenc d’Emili Llamas i Gerard Alcover que, després de posar punt final al seu antic grup, Pokers, ara componen un 'pop feliç' amb tocs disco, dels anys 80 i 90, i molta electrònica. La Terrasseta de Preixens, amb diversos discs publicats, la banda de Tàrrega, Cervera i Igualada portarà a Reus la seva música festiva: una barreja de rock, pop i rumba, entre d'altres estils musicals. Entrada prèvia imprescindible.

22.45 h, castell de focs a càrrec de la Pirotècnia Igual, retransmès en directe pel Canal Reus TV i que serà visible des de diversos punts de la ciutat.

misericordia

Dilluns 27

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA I AL CANAL DE YOUTUBE DEL CENTRE DE LECTURA, presentació de l’òpera El barber de Sevilla, de Rossini, a càrrec d’Albert Ferrer Llamarich, membre de la Fundació Òpera a Catalunya.

Dimecres 29

17.30 h, a la BIBLIOTECA XAVIER AMORÓS, Contes a cau d’orella: La Pastoreta.

18.30 h, a la SALA CENTRAL DE LA BIBLIOTECA XAVIER AMORÓS, clubs A, B i de castellà de la Biblioteca Pere Anguera: inici del curs amb l’autora Najat El Hachmi.

18.30 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, cineclub, projecció d’A Month in the Country (Un mes al camp) de Pat O’Connor, Regne Unit, 1987, dins la programació del cicle «Estiu i vacances: en pantalla».

Dijous 30

17.30 h, a la BIBLIOTECA PERE ANGUERA, La cotorra m’ha dit: La Pastoreta.

Divendres 1 d’octubre

20.30 h, a la CASA NAVÀS, Nits Modernistes, visita guiada, concert de Garbuix Duet i sopar. Preu: 39 €. Més informació aquí.

20.30 h, al TEATRE BARTRINA, Mostra de Claqué d'Aquí. Professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball. Entrada prèvia imprescindible.

Dissabte 2 d’octubre

Durant tot el dia, en DIVERSOS ESPAIS DE LA CIUTAT, 7a edició de Reus Ocult. L'Associació Espais Ocults organitza la setena edició del Reus Ocult. Amb el lema "Mires o veus", com cada primer cap de setmana d'octubre, s'ofereix la possibilitat de descobrir i conèixer espais que formen part del patrimoni reusenc i que molts cops mirem, però no veiem. Per participar en l'edició d'enguany s'haurà de fer reserva prèvia aquí. 

De 10.00 a 20.00 h, a LA PALMA, 28es Jornades de Rol i Estratègia de Reus. Punt de trobada per als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats amb partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Activitat gratuïta, sense inscripció prèvia.

18.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, IV Trobada de Bandes Històriques. Entrada prèvia imprescindible.

18.00 i 19.00 h, a LA CASA NAVÀS, Visita Veus de Reus, visita guiada, vermut i concert d’havaneres amb Les Veus de Reus. Preu: 17 €. Més informació aquí.

20.30 h, al TEATRE BARTRINA, Nit de Claqué amb la companyia Woodbeats i el seu espectacle de claqué i body percussion. Entrada prèvia imprescindible.

cursa de la dona

Diumenge 3 d’octubre

Durant tot el dia, en DIVERSOS ESPAIS DE LA CIUTAT, 7a edició de Reus Ocult. Per participar en l'edició d'enguany s'haurà de fer reserva prèvia aquí. 

9.30 h, des del MERCAT CENTRAL, Cursa de les Dones de Reus. Cursa solidària de 4,4 km pel centre de la ciutat, els fons recaptats aniran a la Lliga Contra el Càncer. Per a més informació i inscripcions.

De 10.00 a 20.00 h, a LA PALMA, 28es Jornades de Rol i Estratègia de Reus. Punt de trobada per als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats amb partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Activitat gratuïta, sense inscripció prèvia.

Paraules clau:

Notícies relacionades