Back to top

El programa 'Fem Consciència' s’adapta al confinament

Per seguir difonent l'Agenda 2030 de l'ONU, la la Biblioteca Central Xavier Amorós i la Biblioteca Pere Anguera han produït petits vídeos que s’emeten pel canal Reus@casa al You Tube del reus_cat i les xarxes socials de la regidoria de Cultura @ReusCultura
consciencia

Les Biblioteques Municipals de Reus han adaptat el programa Fem Consciència al #confinament atesa la situació generada arran de la pandèmia del COVID-19. Per tal de mantenir el seu objectiu de difusió de l’Agenda 2030 de l'ONU que vol minimitzar els efectes del canvi climàtic i les desigualtats socials i econòmiques entre els països, la Biblioteca Central Xavier Amorós  i la Biblioteca Pere Anguera han produït petits vídeos que s’emeten pel canal Reus@casa al You Tube del reus_cat i les xarxes socials de la regidoria de Cultura @ReusCultura.

Aquests vídeos contenen una breu explicació de cadascun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible en què es desglossa l’Agenda 2030, presentada pel consultor mediambiental Anton Aymemí, i algunes recomanacions bibliogràfiques fetes pel personal de les Biblioteques.

També s’introdueixen petites pinzellades sobre el paper que les biblioteques públiques tenen en el desenvolupament de les persones i les societats.

El regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, explica que “malgrat la situació l’agenda no s’atura i amb els equips tècnics de cadascuna de les àrees adaptem en la mesura de les possibilitats els continguts per tal que el missatge i les activitats continuïn arribant a la ciutadania”.

Segon capítol

El Capítol primer es va publicar el dimarts 7 d’abril, el segon aquest dimarts 21 i els següents s’aniran publicant quinzenalment els dimarts. La temàtica del capítol és sobre els Objectius 2 i 3 que són Fam 0 i Salut i Benestar.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades