Back to top

El projecte de viabilitat del Ploms s'endarrereix, com a mínim, fins al 2022

El mes de març farà un any que el Club Natació Reus Ploms va presentar un projecte de remodelació de les instal•lacions de l'entitat que servirien per millorar les prestacions del club. Gairebé dotze mesos després i una pandèmia mundial pel mig, el projecte es manté.

"La viabilitat del club passa per una remodelació de les instal·lacions i per afrontar el pagament de la resta del deute". D'aquesta manera ho va assegurar Isidre Guinjoan, president del Club Natació Reus Ploms, al Cercle Central de Canal Reus Televisió. La inversió per tirar endavant el projecte ronda entre el milió i el milió i mig d'euros, i s'haurà de fer en fases. La pandèmia ha obligat a endarrerir l'inici de les obres, com a mínim, fins al 2022.

El club no s'ha escapat dels efectes del coronavirus i ha patit una davallada de socis de gairebé un 30%. Els plomistes han rebut una ajuda econòmica per part de la Generalitat i de la Diputació, però se senten abandonats per l'Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp.

guinjoan

A hores d'ara, el Club Natació Reus Ploms té un deute que ronda els dos milions d'euros, i consideren que amb el pla de viabilitat cobriran tot el deute pendent al final del mandat de la junta encapçalada per Isidre Guinjoan.

Paraules clau:

Notícies relacionades