Back to top

Promoure el ciclisme femení a través de Women In Bike

Reus i Cambrils ja tenen els seus propis grups de dones per fer sortides amb la bicicleta emmarcades dins d'aquesta iniciativa. Les acompanyem en una de les seves rutes.
Promoure el ciclisme femeni a través de Women In Bike

Per tal de fomentar el ciclisme femení en l'àmbit nacional, la Federación Española de Ciclismo ha creat el projecte Women In Bike. La iniciativa consisteix a fer sortides guiades a través d'una voluntària líder preparada per la federació. Al Camp de Tarragona s'han format diversos grups de diferents nivells. Des de dones que pràcticament no saben anar en bicicleta, fins a noies que roden per les muntanyes del territori sense problemes.

En total són unes 60 dones que fan sortides per Reus, Cambrils i Tarragona i a través de les xarxes socials s'han pogut conèixer i poden gestionar les rutes. El projecte també serveix com a empoderament de les noies per afrontar reptes i situacions del seu dia a dia a la vegada que practiquen esport.

Les noies de Women In Bike del Camp de Tarragona fan dues o tres sortides a la setmana per diversos indrets de Reus, Cambrils i Tarragona, la majoria amb un nivell fàcil i uns 20 km de recorregut.

Notícies relacionades