Back to top

Prop de 1.200 persones degusten els fideus amb galeres de Cambrils

La tradicional galerada popular de Cambrils s'ha celebrat aquest diumenge al Mollet del Rec.
Prop de 1.200 persones degusten els fideus amb galeres de Cambrils

Prop de 1.200 persones van degustar aquest diumenge els fideus amb galeres cuinats segons la recepta tradicional de la Confraria de Pescadors de Cambrils. La galerada popular és un dels actes més destacades del programa de les catorzenes Jornades Gastronòmiques de la Galera, que van començar el passat 2 de febrer i s'allargaran fins el proper diumenge 25 de febrer.

També hi va haver una demostració de Vela Llatina de l'Arjau i passejades amb llagut de l'Associació esportiva Vent d'Estrop adreçades principalment als nens i nenes. A més, l'IPHES i el Museu d'Història van organitzar el taller familiar "Peixos i pans" per experimentar els orígens prehistòrics de la dieta mediterrània.

Les jornades continuaran divendres amb una visita guiada a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors per aprendre l'art de pescar galeres i el concurs "De la Mar als Fogons" per a joves cuiners i cuineres a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. El dissabte hi haurà el curs d’iniciació al tast d'olis verge extra a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Les places de la visita i el curs són limitades i cal confirmar assistència a peconomica@cambrils.org.

A més, fins al 25 de febrer, un total de 34 restaurants seguiran oferint menús especials dedicats a la galera i les persones interessades poden participar en la ruta dels comerços "Pesca la galera" i entrar al sorteig de vals per valor de 660 euros.

Podeu ampliar la informació i descarregar-vos el programa d'actes i els menús des d'aquest enllaç: http://www.cambrils.cat/ca/serveis/cambrils-gastronomia/jornadesgalera2018.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades